Nice to meet you!

Nice to meet you!

Ik ben Jan Raven, User Interface & User Experience designer in Rotterdam. Ik help mensen en merken met digitale oplossingen die prettig werken.

profiel

Profiel

User Experience design gaat altijd over de gebruiker en hoe een design de gebruiker zich laat voelen. Met een goed ontwerp wek je vertrouwen, dat leidt vervolgens tot loyaliteit en met loyaliteit creëer je een sterk merk. Mijn missie is om jouw zakelijke doelen te vertalen naar simpele en elegante design oplossingen die mensen graag willen gebruiken.

Werk op Instagram

Recently on Instagram

Recently on Instagram

Recently on Instagram

Recently on Instagram

instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image
instagram-image

Werkwijze

1. Kickoff

In de eerste meeting komen we alles te weten over het project en de gebruikers. We leren elkaar kennen en spreken wederzijdse verwachtingen uit.

2. Verdieping

Onderdompelen in de case. Alle informatie ophalen om een gezamenlijk visie en doelen vast te stellen die het project succesvol gaan maken.

3. Strategie

In een heldere formulering uiteenzetten waarom dit project bestaat. Voordat we over stijl en visuals na gaan denken de fundering leggen waarop alles gebouwd kan worden.

4. Design

Ontwerpen van de optimale structuur om het verhaal te vertellen. Hoe gaan we met de layout de zakelijke doelen behalen en creëren we een WOW effect voor de gebruiker? Design - Feedback - Iteratie - Repeat.

5. Development

Indien gewenst wordt het ontwerp omgezet naar een werkende website op basis van custom code met Wordpress als CMS.

Klanten

logo-hands
webs
logo-mals
logo-circo
logo-cultuuroost
logo-fillip
logo-golive
logo-ignite